Indkøbskurv: 0 kr

Designeren

Smykker med en særlig rå finhed

Anette Wille Jewellery er et eksklusivt, feminint brand - til moderne og selvstændige kvinder, der holder af smykker med kant og udstråling.

 

Ethvert Anette Wille smykke har personlighed. En hemmelig vibrering, der kan sanses i den unikke æstetik, som materialer og forarbejdning tilsammen udgør. Når Anette står ved guldsmedebordet og lader ædelsten, perler, guld og sølv finde form i et smykke, har hun også et indre billede af kvinden, der vil bære det og tage det med ind i sin egen historie: Hun spæner måske rundt på bare tæer og leger med sine børn. Hun bærer naturligt den smukkeste, feminine kjole og høje hæle. Hun har det godt i jeans og sneakers. Og smykkernes kontrastfyldte rå finhed understreger den, hun dybest set er, uanset hvad hun har på.

 

 Kontraster og kulturer inspirerer

Smykkerne er lavet i hånden, af naturens smukkeste materialer. Anette Wille udvælger selv hver eneste sten og perle, og inspirationen til de udtryksfulde designs kommer fra naturens upolerede skønhed, og den gavmildhed, naturen har, ved at forsyne os med underfulde ædelsten og perler. I sit arbejde med naturens materialer indlejrer Anette Wille former og mønstre fra øst, vest, nord og syd i sine designs.

 

 

 ”Jeg holder af kontraster. Ingen kvinde er entydig, og derfor skal hendes smykker heller ikke være det. Vi er på én gang stærke og skrøbelige, feminine og rå, sofistikerede og almindelige, bløde og kantede. Det er mine smykker også. Jeg kan godt li’ at sætte en rå diamant sammen med en fin, sleben diamant. Eller at kombinere naturens organiske former med elementer, der minder om storbyens rå kaos.”

 

Designer Anette Wille

Anette Wille har siden 2007 arbejdet som smykkedesigner. Hun startede med guldsmedebord, specialudstyr, diamanter og guld og fandt selv sine læremestre blandt fagets dygtige ædelstensfattere, guldsmede, gemmologer og ædelmetalstøbere. I dag udlever hun sin drøm om at smykke kvinder med den henslængte elegance, der er fælles for alle hendes designs.

Anette Wille